Kto używa Dashcam?

Vele partijen hebben baat bij het gebruik van een dashcam. Het vergemakkelijkt het werk van politie, hulpdiensten en verzekeraars en daardoor wordt het leven van de gebruiker er gemakkelijker op (en goedkoper!).

Een dashcam voor particulieren

De dashcam gebruik je voornamelijk als bewijs bij verkeersongevallen, als extra ooggetuige op de weg. Je installeert hem heel eenvoudig en hoeft er (hopelijk) nooit meer naar om te kijken. De dashcam neemt alles voor je op en schakelt automatisch uit als je de auto uitzet.

Een dashcam voor motorrijders

Dashcam op motor levert prachtige beelden op

Regelmatig worden motorbestuurders met de vinger gewezen in geval van een aanrijding of een ander ongeval, terwijl dit heel vaak onterecht is. Uw dashcam legt vast wie werkelijk in fout was!

Bovendien registreert u prachtige, panoramische beelden van uw uitstapjes.

Een dashcam voor truckers

Niemand die meer uren op de weg doorbrengt dan onze truckers. Dashcam zicht vanuit vrachtwagenHelaas gaan vele nuttige en mooie beelden verloren en kunnen ze enkel nog door de enthousiaste trucker naverteld worden.

Breng hier vandaag verandering in en schaf nu nog een dashcam aan om deze zaken vast te leggen.

  • Trips registreren
  • Roekeloos rijgedrag
  • Bewijs afstand op voorligger

Een dashcam voor caravans, mobile homes, campers

Dashcams kunnen ook gebruikt worden om zowel het exterieur en het interieur van uw camper te filmen. Hierdoor kunt u naast ongevallen ook vandalisme en diefstal registreren.

Een dashcam voor wagenparkbeheerders

Installeer dashcams in uw wagenpark en constateer dat er zuiniger wordt omgegaan met uw voertuigen. Daarnaast heeft u altijd beeldmateriaal bij eventuele ongelukken of schade.

Een dashcam voor rijscholen

Dashcam in de rijschoolGebruik de gemaakte video's als bijkomend lesmateriaal of confronteer de leerling met de beelden. Haal voordeel uit het feit dat u deze service aanbiedt.

Een dashcam voor taxi's

Beveilig uw wagen tegen kwaadwillenden en wanbetalers. De camera neemt alles voor u op.

Een dashcam voor uw boot / jacht

Plaats een dashcam op uw vaartuig uit voorzorg tegen een eventuele aanvaring.

Een tip: Leg uw vakantiebeelden vast van uw trip of spectaculaire beelden van jet- of waterskiërs.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Bestel nu.